查看: 1109|回復: 5

獨角獸駕臨 D•PARK!聯乘 Jeremy Fans Club 首次舉辦聖誕慈善展覽

【獨角獸駕臨 D•PARK!聯乘 Jeremy Fans Club 首次舉辦聖誕慈善展覽】
咦?今日嘅 D•PARK 唔止小朋友多,仲有一班 Jeremy@Mirror 嘅 Fans 獨角獸嚟咗喎!唔通 Jeremy 突發現身?
係呀!佢嘅一系列打卡展覽嚟咗 D•PARK 喇!由 Jeremy Lee 李駿傑 Fans Club 主辦嘅慈善展覽「Garden of The Euphonious」,一共設有 9 個展區,展出 Jeremy 最新靚仔相同演出嘅相片,同 Fans 回顧 Jeremy 3 首人氣單曲:《半》、《九》、《阿波羅》,更特別為最新歌曲《阿波羅》設立高接近3米嘅主題互動裝飾,獨角獸一定唔可以錯過喇!唔止有打卡位,今次 Fans Club 仲特設以 Jeremy 愛貓 NANA 做主題嘅花店,延續同流浪貓慈善團體嘅愛心活動,除咗可以同 NANA 嘅插畫影相,記住睇埋插畫家文地貓繪製嘅流浪貓慈善團體介紹展板,同 Jeremy 一齊向浪浪送上祝福啦!
展覽採預約制入場,部分時段設有 Walk-in 名額,想搶先見到 Jeremy 就快啲預約先喇:https://bit.ly/3F8zUpq
Jeremy Lee International Fan Club 慈善展覽「Garden of The Euphonious」
日期: 11月30日-12月11日
地點:1/F 中庭
⏰開放時間:
(需預約)
11月30日-12月7日:12pm-8:45pm
(毋須預約)
12月8日-12月9日:12pm-8:45pm
12月10日:11am-8pm
12月11日:12pm-8pm
-----------------------------
記得睇完展覽之後,仲要享受 D‧PARK 為你帶來嘅精彩禮遇
立即加入 DP CLUB 享多重獎賞,即日喺 D‧PARK 2 至 4 間商戶電子消費單據滿 $500 ,即賺取高達 120 K Dollar  再使用 K Dollar 付款,獲享 5% 回贈當現金使!
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復