查看: 845|回復: 5

[著數情報] 大家樂網店eatCDC雙12早鳥日瘋搶優惠

【大家樂網店eatCDC雙12早鳥日瘋搶優惠 | 買2送1快樂Triple Up】

又到咗一年一度嘅雙12搶購月,eatCDC推出「雙12早鳥日瘋搶優惠」,於12月9日上午11點起買二人餐券即享買2送1優惠*,款式雲集火鍋、鐵板、老火湯同焗飯等限量爆款!當中大人氣之選嘅「打堅爐火鍋」二人餐絕對係最筍推介,只需$270就可以買到3套火鍋二人餐,即係兩套嘅價錢就可以歎到6人份嘅滋味
咁抵喺邊到揾啊?唔好等啦,Mark定時間12月9日11點衝上嚟 eatCDC.com 搶購啦‼

上 eatCDC.com 睇定買咩二人餐啦
http://bit.ly/3Fa2vuo
「打堅爐火鍋」二人餐 (原價135)
「鐵板餐」二人餐 (原價125)
「老火湯小菜」二人餐 (原價110)
「焗素豬扒飯」二人餐 (原價95)
「意粉環球風情」二人餐 (原價70)
「金粟肉絲銀針粉」二人餐 (原價66)
「招牌食晨早餐」二人餐 (原價65)
「雞翼西多士」二人餐 (原價55)
「快趣桶」二人餐 (原價50)

*每訂單只限購買3件二人餐產品及可享優惠一次,以3件產品當中價格最低者為免費產品。數量有限,售完即止,優惠受條款細則約束。

#CafedeCoral #CafedeCoralhk #大家樂 #Club100 #有大家就有大家樂 #eatCDC #雙12 #雙12早鳥日 #孖住買 #二人餐 #買2送1 #孖住食更抵食 #一券在手隨時孖住食 #將快樂TripleUp
==========================
唔想錯過大家樂最新美食推介同優惠消息?
即到我哋專頁點選「追蹤中(Following)」
「搶先看(See First)」
Follow埋我哋Instagram:http://bit.ly/2L2kvLs
下載Club 100易.0手機應用程式,立即拎走HK$20 迎新禮券
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復