查看: 772|回復: 7

(得獎者inbox)【金象米「字」得其樂】 #有獎填字遊戲

【金象米「字」得其樂】 #有獎填字遊戲
如果要用一個字形容金象米,一定係個「靚」字,因為「靚米煮靚飯」呀嘛!金象牌香米無論色、香、味都咁出色,你又會用咩字去形容佢?不如一齊玩個填字遊戲,揾出最適合形容金象米嘅字啦!
成功答啱圖中嘅問題仲有機會贏到「金象牌即食新潟越光米飯 發芽糙米」3盒!唔好諗,立即留言參加啦!
參加方法:
1. 【Like】金象牌香米 Golden Elephant Rice專頁同埋呢個Post
2. 【Share】呢個Post
3. 【Comment】留言回答圖中(黃色)空格內嘅正確答案
4. 【Tag】3個Friend就得
5. 【做齊以上步驟】按留言時間計算,答啱又喺倒數第1位及其後每4位嘅參加者(即由最後留言嘅第1、5、9、13位,如此類推)一共會選出30位幸運兒,即可獲得獎品「金象牌即食新潟越光米飯 發芽糙米」3盒!
條款及細則:
活動由2023年3月24日起至2023年3月26日23:59截止。
參加者必須完成所有遊戲步驟,方會被計算在內。
遊戲結果將於2023年3月28日公佈及屆時會宣佈有關領取獎品事宜。
如有任何爭議,金象牌香米 Golden Elephant Rice專頁將保留最終決定權。
#金象牌 #金象牌頂上茉莉香米 #靚米煮靚飯 #字得其樂 #有獎遊戲 #填字遊戲 #金象牌即食飯 #日本米 #新潟越光米飯 #發芽糙米
https://www.facebook.com/goldene ... 2iP92JiDaJuPqAittBl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

【金象米「字」得其樂得獎名單】
睇嚟大家對金象牌都好熟悉,好多朋友仔都答啱咗!無錯,【金象米「字」得其樂】 #有獎填字遊戲 嘅正確答案就係「食靚飯,買靚米,買金象」啦!金象牌香米色、香、味俱全,當然係大家心目中嘅「靚米」首選啦!
恭喜以下30位得獎者!以過人嘅智慧同對金象米嘅深厚認識,喺啱啱好嘅時機答啱咗問題,成功贏得「金象牌即食新潟越光米飯 發芽糙米」3盒!

得獎名單
1.     Bobo Wong
2.     John Lam
3.     Kwai Ping Chiu
4.     Almaz Law
5.     Lindianna Ho
6.     Lam Kwan
7.     Chan Dick
8.     Chan Kam Cheung
9.     Karen Chan
10.   Lam Chi Mei
11.   Dora Liu
12.   Lai Bun Chan
13.   Chairly Ho
14.   Tszching Mami Tammy Fong
15.   Trendy King
16.   Choy Chi Wah
17.   Leo Wah
18.   Ken Lam
19.   Fai Chan
20.   Satty So
21.   Boo Yee Lee
22.   Nicole Chow
23.   Emmaa Tsang
24.   Lee Ching Wai
25.   Moon Moon
26.   Chang Wing Chi
27.   Queenie Queenie
28.   Ivan Lok
29.   Wallmen Ho
30.   JoyJoy Cheung

幸運兒留意啦,請記得喺2023年3月31日前,將個人資料(姓名及聯絡電話)【Inbox】至「金象牌香米 Golden Elephant Rice」Facebook專頁作核對資料,否則當放棄獎品。
回復