查看: 1083|回復: 6

[IG] Awwws 免費送出 15 份 HK$520 3kg 台灣人氣珍翠芭樂禮盒

【Awwws 免費送出 15 份 HK$520 3kg 台灣人氣珍翠芭樂禮盒 】

想食健康水果但又唔想太甜 ? 不如試吓來自台灣品牌挽菓子嘅珍翠芭樂啦 ! 耗時10年研發嘅新品種「珍翠」芭樂,香氣芬芳,果實厚度更比其他品種高出10-20%,而且果肉就同佢嘅諧音一樣「真的很脆」!

今次嘅 Giveaway 會送出 15 份嘅 3kg 獨立包裝台灣人氣珍翠芭樂禮盒,價值 HK$520 ! 一齊睇睇點樣參加啦 ~

參加方法
① Like 呢個 Post + Tag 3 個朋友仔
② Follow @Awwwsapp
③ Download Awwws app 成為會員 (到時要 Cap 圖作核實架~)

只要做齊以上 3 個步驟,我哋將會從參加者當中隨機挑選 15 位幸運兒送出 1 份價值 HK$520 嘅獨立包裝台灣頂級珍翠芭樂 !

名額:15位
活動日期:即日起至2023年3月28日下午11時59分

*得獎名單將於2023年3月29日於 FB+IG 公佈。
*獎品將以專人送到閣下指定地址。
*如有任何爭議,Awwws 保留一切最終決定權。

https://www.instagram.com/p/CqAOq7xyHId/
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks