查看: 1155|回復: 5

搶$1療程

【限時快閃⏱復活彩蛋激賞x搶$1療程優惠】
$1蚊可以買到咩?
今次真係要搶(唔係講笑)
撳link搶優惠‍♀
shorturl.at/AKLUX
由即日起至4月10日,推出「復活彩蛋激賞」,大把皇牌療程優惠,包括五星級專用嘅排毒美肌能量艙、幸福椅、ICOONE Base、relax身心靈嘅七輪靈量療法(面部)等等;仲有機會隨機 #搶到$1優惠
如果你未試過MaMa Me嘅療程,又一直心思思想體驗下。就要把握今次機會啦
數量有限,售完即止
#一蚊咁荀嘅野點可以唔share比人
#搶一蚊療程
#優惠人人有份
#新客舊客專享
-----------------------------
★一站式產前後護理中心★
產後紮肚 | 盆骨修復 |塑形修身 | 中醫調理
尖沙咀美麗華商場A座8樓807室
銅鑼灣百德新街恆隆中心17/F 1705-08室
查詢/登記☎:2950 0271 / 2981 3680
WhatsApp:6650 3740 / 6178 9640
#mamamehk #hkmom #港媽 #紮肚 #上門紮肚 #減肥 #增肌 #消脂 #矯正盆骨 #去水腫 #產後媽媽 #產後修身 #瘦身 #腹直肌分離 #真實見證 #幸福椅 #七輪 #排毒 #復活節 #$1 #一蚊

https://www.facebook.com/mamame. ... wa3jrDRr6CxbKjxabHl
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復