查看: 1016|回復: 5

[已截止] 添好運送$500消費金額10份 (至15/6)

想同你飲茶添 - 就唔好得個講字
成日話「得閒飲茶」,但最後個個都走數!即刻tag 3個朋友,約佢哋飲茶啦!揀中你嘅話,我哋仲會幫你找數!你都快啲找數,即刻約朋友飲茶啦!
玩法如下:
LIke及Follow添好運呢個Facebook Page
Like及share呢個post
Comment tag 3個你想同佢飲茶嘅朋友,同埋話畀我哋聽點解你想同佢哋飲茶
每位得獎者將獲港幣$500消費金額,得獎者將會喺稍後時間獲專人通知!活動將會喺6月15日結束,大家記得把握時間參加喇!
條款及細則:
1⃣ 一共10個留言會被選中
2⃣ 得獎者可於任何香港添好運消費
3⃣ 獎品不能兌換現金
4⃣ 如有任何爭議,添好運保留最終決定權
#添好運 #點心 #專門店 #中式點心 #香港點心 #飲茶 #平民美食 #每日新鮮製造 #即叫即蒸 #Timhowan #唔止係飲茶添 #想同你飲茶添 #得閒飲茶 #飲茶找數區
https://www.facebook.com/timhowa ... kbhGZ1cnPQzECVLXg6l
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復