查看: 5088|回復: 4

[投訴] 售賣物品的意見

點解最近有會員售賣音樂會入場劵---冇物品的相片及留電話銷售,
版主視而不見呢?係唔係選擇性揀人警告,某些人不必守規矩呢?{:5_260:}  
回復

你應貼埋有問題的POST出來
人地先知你話邊困POST有問題才可解答你吧
{:4_110:}
回復

回覆 1# raychu

raychu你之前好似冇響處賣過飛?
呢度係抽樣check相片同埋可以留電話(但不鼓勵)咕喎!
回復

其實......我有D唔明白樓主為何咁嬲,冇POST相同留電話賣飛對你有咩影響!??.....{:4_116:}
回復

回覆 1# raychu

你好, 我今次是以管理員身份去解答你的問題. 我先要向你致歉, 因為私人事務所以遲了回覆你的搬投訴, 請見諒{:4_154:}

1. www.jetsocome.net/thread-676-1-1.html   請睇#2 ----交易平台版規
(5)會員不應於帖內留個人資料,請以pm聯絡。---呢條係保障賣家的個人資料, 但請你留意, 我們是用(不應)而非絕對唔可以.
(9)管理人員有權要求提供售賣物品的相片,如未能提供,相關帖子將會被刪除而不作通知。---我們只係抽樣要求, 並非每個帖都係post售賣貨品.
而且們亦只會刪除帖子, 不會發出警告. http://www.jetsocome.net/thread-11812-1-1.html  , 請你睇睇呢個帖, 樓主無法提供相片, 我都無取消佢個帖, 而佢樓主自己要求的.

2. jetsocome.net由上年成立至今日呢一刻為止, 從未有任何管理員及版主發出警告---所以請你清楚說明, 我地警告左邊位會員, 因為我已翻查了紀錄, 無人收到警告.
    亦請你睇睇以下圖片, 我已徵求讓名會員讓我作出測試.
    如果管理員或版主俾左警告會員, 係會出現紅色圓圈內的圖案, 而當你禁住個圖案, 就會見到被警告原因.

3. 你從未於網站出過交易帖, 你是否搞錯了另一個網站? 如果你係代朋友投訴, 咁請對方直接聯絡我.

4. 如果係你或朋友, 發現帖子去左---交易區回收帖, 咁唔係你個帖有問題, 而係售賣物品已出售、到期、過期等等. 我每次搬帖必有pm, 有問題可以直接聯絡我.

5. 因為我真的不知你為何咁嬲, 所以好希望了解詳細情況, 我地呢度係講人情味的, 否則都唔會從未發出警告. 我pm我的私人電話俾你, 請你打俾我, 我想知事件詳情, 亦希望睇睇是否我們犯錯, 或者系統有漏洞.

我誠心認意等你的電話.

管理員小魔怪

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

回復