查看: 959|回復: 6

Double A Hong Kong【Xmas Wish留言分享你最想Double A推出嘅新產品】有獎遊戲 送出總值$2,000獎品

【Xmas Wish留言分享你最想Double A推出嘅新產品】#有獎遊戲 送出總值$2,000豐富獎品  
Double A 有好多種實用性高嘅辦公室文具,但有冇啲新款文具或產品係你想擁有嘅呢?即刻留言同我哋分享你嘅Idea,就有機會實現你嘅聖誕願望,再送你豐富獎品!
1⃣ 讚好Double A Hong Kong Facebook專頁+讚好此帖文
2⃣ Tag 3位朋友
3⃣ 留言分享「你最想Double A 推出嘅新產品」及說明原因
獎品 :
最佳創意獎:HK$1,000 半島酒店電子禮品卡(名額 1個)
窩心甜蜜獎:HK$100 Godiva 電子禮券(名額 10個)
活動截止日期:2023年12月8日 晚上11時59分(香港時間)
得獎名單公佈日期:2023年12月18日
小編無得參加,都要搵個位露兩手:
「我最想Double A 推出聖誕Advent Calendar,每日開一格倒數聖誕,裡面仲可以有多款Double A 文具,一次過滿足所有願望」
記得叫埋親朋好友、家人同事一齊玩!祝你今年有個不一樣嘅聖誕 !
*每位參加者只可獲獎一次
如有任何爭議,Double A Hong Kong 專頁將保留最終決定權。 遊戲條款及細則請參閱:https://bitly.ws/33tMd

https://www.facebook.com/DoubleA ... imjerBvnJW5CCTFaT7l
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

THANKS
回復

【Xmas Wish留言分享你最想Double A推出嘅新產品】公佈得獎名單
恭喜11位參賽者勝出聖誕有獎遊戲!最佳創意獎者 @杏星野 可獲「HK$1,000 半島酒店電子禮品卡」1 張,另外10位得獎者則可獲得「HK$100 Godiva 電子禮券」 1 張!得獎者請於 12月 22 日 (周五) 或之前透過 Facebook Messenger 私訊我哋,並提供以下所需資料以確認身份,以便安排領獎事宜!
回復