查看: 4875|回復: 8

[發問] 有冇方法剷走佢

唔好意思......

請問可唔可以剷走佢, 佢自己彈出黎, 搏人CLICK入去~ 呢個大BANNER廣告好討厭{:4_198:}

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

回復

回覆 1# chacha610

cha cha,  請體諒, 網站無可能無廣告的.

{:4_154:}
回復

O.............. 唔緊要,,,,,,,,,,, 其實我唔介意有廣告.........
只係唔想佢咁大份彈出來..........
{:4_194:}
回復

忍受多兩日, 我相信過左9/9就會無左
{:4_154:}
回復

回覆 3# chacha610

我地已經儘量將廣告對大家睇帖的影響減少, 但呢個真係無辦法.

但起碼我地唔會見有空位就放, 搞到花碌碌.
回復

忍多佢幾日la...佢d宣傳車日日係我樓下be le ba la....d poster 貼通街....{:4_119:}
回復

希望大家可以多多體諒, 一個網站無廣告係無法生存的.
回復

理解的,,,,
只是...它把post都擋住了><...
搞到完全唔想投佢 =P
回復

回覆 8# blueholder

哈哈.....我睇完你呢句, 覺得講得好好,笑到我{:4_140:}
回復